29 maj 2014

Något är fel.

Något är fel och jag kan inte säga precis vad det är som är fel, i morse vaknade jag och var törstig, så jag gick upp och drack vatten. Strax efter jag fått i mig sådär 2 glas vatten mår jag super illa, hela magen river och jag avlider av illamående och magvärk, och detta på gund av endast lite vatten? Jag somnar om en stund och vaknar av att vattnet runnit egenom kroppen och jag måste upp och kissa.

Spenderar förmiddagen i soffan och sedan tar jag en promenad med bästa vännen i solen och blåsten, vi sätter oss på en bänk vid skolan och pratar i ca 1h innan vi går hemåt igen. När jag då reser mig upp svartnar hela världen men jag svimmar inte utan huvudet känns bara 10kg tyngre och att jag lever i en värld som rör sig konstant. Huvudet är lite som en buffrande film på internet, jag vrider på huvudet och sekundern efter så hänger hjärnan med på vad som händer. Typ yrsel fast ändå inte. Jag kan inte redigt förklara och kollar jag 1 liten sekund för mycket på samma punkt får jag genast dubbelseende. Hela jag är snö och en aning efter resten av världen. Just nu har jag ingen huvudvärk, den kommer och går i olika sadier och ibland är den smygande och ibland kommer den sådär pang bom. Just nu är jag bara en stund efter resten av världen samt att jag mår väldigt illa. Vet verkligen inte va det kan vara, alltid är de något, ibland allt på samma gång och ibland bara en liten grej.

Drar mig lite för att ringa till vårdcenteralen, kanske egentligen borde men på ett plan vågar jag inte och på ett annat vill jag inte gå dit om det nu skulle vara något nu när det snart är student!.
2 kommentarer:

  1. Syrran....det där med att hjärnan inte hänger med upplever jag EXAKT LIKADANT så jag förstår PRECIS vad du menar....det är skitäckligt!!!

    SvaraRadera