29 mars 2014

Natt

Klockan är natt och jag är vaken och sömnlös. Kan inatt alltså inte somna. Hur mycket jag än vrider och väder så funkar se inte. Eftersom dagen började bra och blev bara sämre och sämre och slutade i helt totalt kaos så går hjärnan på högvarv. Så jag tänkte ni kunde få en liten  lista på saker som är lite udda ur mitt allmänt vanliga liv. 

- Jag sover helst med en plastpåse med vatten i. Eftersom jag "hör" mina hjärtljud när jag ska sova och kan inte sova för de så tycker jag om att gegga runt med den samt att jag nästan varje natt går och lägger mig med huvudvärk och gärna ha de kalla påsen på huvudet. 

- Jag är sjukt beroende av bekräftelse, spelar ingen roll om folk bekräftar bra saker eller dåliga saker. Får jag bra bekräftelse så blir jag stolt glad och känner mig behövd, får jag negativ bekräftelse så känner jag mig värdelös vilket förstärker känslan av att vara de vilket leder till att jag är de och att de inte är ett påhitt utan ett faktum. 

- Just nu finns det bara 1 person i mitt liv jag känner att jag kan prata med om allt, tidigare har jag haft 4-5 stycken men nu är det endast en stackare som måste stå ut med mig. 

- Jag har en förkärlek för öronproppar, kyla, nässpray och nagellack. Kan inte sova utan öronproppar, hellre kyla än värme, nässpray liksom bästa uppfinningen och nagellack har alldeles för många och målar naglarna alldeles för sällan.  

- Jag är vääääldigt kräsen med vad jag äter! Det finns mer mat jag inte äter än mat jag faktiskt tycker om. Lite udda i en familj där de andra äter allt. 

- Mitt rum är nästan alltid städat och snyggt men min garderob är kaos, öppnar man den så ramlar allting ut. 

- Jag älskar blod, sjukhus och nålar. Folk undrar varför jag inte ska bli läkare. Ja ibland undrar jag också. 

Nu ska jag sluta skriva massor med onödigt fakta och försöka sova några timmar innan jag tvingas gå upp. 


6 kommentarer:

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Jag är helt beroende. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man går och lägger sig. Blir så tyst och skönt när propparna expanderar i öronen. Har jag inte propparna i öronen så ligger jag och stör mig på alla små ljud. Vaknar också väldigt lätt. Med öronproppar så somnar jag direkt och sover mycket djupare när jag vet att jag inte kommer att bli störd av ljud på hela natten. Öronproppar är helt underbart. Kan verkligen rekommendera alla att testa.

    SvaraRadera
  2. Jag verkligen älskar det! Finns inget bättre än att sova med öronproppar!

    SvaraRadera
  3. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sover med mjuka från Apoteket. Sedan är sådana i silikon också bra, de gör inte ont alls :)

      Radera
    2. Tack för tipset. Var in på apoteket i går och köpte silikonproppar. Hur sköna som helt. De ska jag helt klart fortsätta med. Lite väl dyra men hur sköna som helt. Testade även propparna när jag simmade i idag. Perfekta för att stänga ute vatten med.

      Radera
    3. Så bra! :)
      Glad att jag kunde hjälpa till.
      Kram!

      Radera